Blogger Widgets

Як оформити автомобіль у лізинг

Виберіть марку і модель автомобіля і компанію, послугами якої воліли б скористатися. Порівняйте пропозиції різних компаній, що пропонують лізинг автомобілів на ринку вашого регіону, і віддайте переваги тій, умови і рівень сервісу в якій найбільш прийнятні для вас.
Підготуйте пакет документів для оформлення заявки. Мінімальний набір включає всі установчі документи компанії або індивідуального підприємця: свідоцтва про державну реєстрацію та присвоєння ІПН, рішення про заснування ТОВ або протокол загальних зборів засновників, рішення або протокол зборів про призначення першої особи фірми та головного бухгалтера, виписку з ЕГРЮЛ і ЕГРІП та ін
Надайте потенційному лізингодавцю свою фінансову звітність за минулий рік. На ній має бути присутня відмітка податкової інспекції про прийняття.
Уточніть у лізингодавця, не потрібні додаткові документи. Найчастіше той хоче бачити довідки з податкової інспекції про всі наявні у вас рахунках у банках та про відсутність простроченої заборгованості перед бюджетом і банками. Нерідко потрібні також довідки з банків про рух коштів по всіх наявних у вас рахунках.
Дочекайтеся рішення про укладення з вами договір лізингу. Будьте готові, при виникненні яких-небудь сумнівів вас попросять надати ті чи інші документи, які дають більше інформації, що дозволяє судити про вашу надійності як потенційного позичальника.
Укладіть договір лізингу і зробіть перший внесок, якщо рішення за вашою заявкою позитивне. Не забудьте уважно вивчити договір перед підписанням, вимагайте роз'яснень, якщо щось незрозуміло. Особливу увагу приділіть пунктам, набраними дрібним шрифтом, і виноски. Якщо щось категорично не влаштовує, краще не укладайте договір і скористайтеся послугами іншої компанії.
Виконуйте всі свої зобов'язання щодо платежів за договором лізингу до повного викупу машини.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коммент.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
Posts RSSComments RSS
Back to top