Blogger Widgets

Як купити машину вигідно в кредит

В першу чергу добре подумайте, чи потрібен вам кредит на 3-5 років і відмовтеся від нього при найменшому сумніві. У другу чергу подумайте, впораєтеся ви з кредитом у разі настання кризи або фінансових ускладнень. Кризи і фінансові проблеми завжди трапляються несподівано і від вас ніяк не залежать. Обов'язково майте якісь резерви, в тому числі на випадок, якщо кредит виявиться дорожче, ніж передбачалося спочатку.
Не звертайтесь в перший-ліпший або найближчий банк, а дізнайтеся через знайомих і в інтернеті про кредитні пропозиції і порівняйте їх хоча б на перший погляд. Не вибирайте банк, що знаходиться далеко від вашого місця проживання або місця роботи. Цілком можливо, його доведеться не раз відвідати в період кредитування. Обов'язково ознайомтеся з графіком роботи банку та контактними телефонами. Перепишіть цю інформацію в усі записні книжки, в тому числі й електронні.
Відмовляйтеся від пропозицій користуватися послугами пошти. По-перше, ви переплатите за ці послуги від 1,5 до 3%. По-друге, пошта може взагалі не працювати з обраним банком або несподівано перестати з ним співпрацювати. По-третє, платіж може «подорожувати» у плині 3-7 днів або навіть бути загубленим.
Якщо бажання взяти авто в кредит сильне, обов'язково візьміть в банку або скачайте з офіційного сайту типовий договір кредитування. Обов'язково прочитайте його кілька разів, щоб не упустити ніяких нюансів. Зверніться до юриста (не до кредитного експерта) і попросіть роз'яснити вам всі неясні моменти і вказати на підводні камені.
Прочитайте всі документи, на які посилається договір, і в першу чергу - закони. При бажанні, сходіть в обраний банк і попросіть кредитного експерта пояснити все, аж до коми. Ця послуга безкоштовна і ні до чого не зобов'язує. Порівняйте отриману від нього інформацію з інформацією від юриста. Обов'язково з'ясуйте процедуру роботи банку з тими, хто пропускає платежі. З'ясуйте, що буває в таких випадках понад те, що прописано в договорі.
Ніколи не беріть кредит у валюті. Цим самим ви не тільки ставите себе в залежність від валютного курсу, але й будете постійно втрачати час при обміні валюти.
Перед тим як взяти кредит, відкладіть на окремому рахунку суму щомісячного платежу на найближчі 3-6 місяців. Як показує досвід, це вберігає від 95% неприємностей.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 коммент.

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ОтветитьУдалить

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
Posts RSSComments RSS
Back to top