Blogger Widgets

Заробіток на обміні електронних валют




Фріланс - це дуже широка сфера діяльності в мережі. Він має на увазі під собою різну роботу, діяльність, за яку платять гроші або метою якої є їхній заробіток. Звичайно, число різних способів заробітку грошових коштів в мережі значно поступається аналогічному числу в офлайні, але воно тим не менш дуже велике. Заробляти можна самому, а можна інвестувати свої кошти під відсотки. Наприклад, інвестування в ПАММ рахунки вважається набагато більш прибутковою справою, ніж, скажімо, банківські вклади (але присутній певний ризик). Та й проста робота в мережі часто виконується під чесне слово роботодавця, але обман і шахрайство тут зустрічаються не частіше, ніж в реальному житті. Але не будемо вдаватися в міркування, а розглянемо більш докладно один з видів заробітку в інтернеті, хай і не самий популярний, але перевірений і, можна сказати, необхідний в мережі - заробіток на обміні електронних грошей

Особистий обмін електронних валют

Під особистим обміном мається на увазі обмін однієї грошової одиниці на іншу. Якщо провести аналогічне порівняння, то це чимось нагадує обмін доларів на рублі в обміні валют. Суть та ж сама. Припустимо, вам необхідно обміняти долари на рублі, наприклад, 100 доларів. Обмін відбувається за договірним курсом - за 1 долар 29 рублів. У підсумку ви отримуєте 2900 рублів, а валютник, який робив обмін, буде мати прибуток з кожного долара по 2 рублі, за умови, що офіційний курс долара складає 31 рубль. Можлива і зворотна ситуація, коли рублі міняють на долари, принцип обміну залишається той же, і легко зрозуміти, що в підсумку виходить подвійний прибуток. Тобто, 2 рублі при першому обміні, і приблизно стільки ж при другому, якщо обмін відбувався за курсом 33 рубля за долар. У підсумку валютник заробляє 400 рублів на своєму посередництві. Курси обміну електронних валют можуть бути різними, та й суми теж. До того ж в інтернеті є стільки платіжних систем, що ця сфера досить вигідна.Принцип роботи зрозумілий, він нескладний, але все ж таки є деякі труднощі і перешкоди, про них піде мова нижче. Читачі блогу українські статті  повинні розуміти, що не варто чекати миттєвих великих заробітків, їх взагалі в перший час може не бути, оскільки будь-яка людина має довіряти тому, з ким працює. 

Хто потребує обмін валют

Якщо у вас буде бажання зайнятися подібним онлайн-бізнесом, вашими потенційними клієнтами можуть стати будь-які користувачі інтернету, які так чи інакше працюють з електронними грошима. Це можуть бути вебмастери, фрілансери, яким необхідно обміняти гроші однієї платіжної системи на іншу, наприклад, для виводу. Або ті, хто здійснює покупки в інтернет-магазині, приймаючому кошти тільки певної платіжної системи, можуть шукати, де обміняти одну електронну валюту на іншу. Ось тут і знадобиться ваша пропозиція.

Звичайно ж, варто враховувати і ту обставину, що таких пропозицій цілком достатньо. І тим більше, маються офіційні обмінні сервіси, які в автоматичному режимі здійснюють обмін однієї електронної валюти на іншу. Але користуватися ними не завжди зручно (наприклад, багато такі ресурси міняють одну валюту на іншу тільки при наявності офіційно підтверджених ваших даних у платіжній системі), курс обміну може бути невигідний.
 

Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коммент.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
Posts RSSComments RSS
Back to top