Blogger Widgets

Як створити колаж онлайн



Дякую, що завітали на блог українські статті. Об'єднання декількох фотографій в одну стало свого роду мистецтвом. Це не просто хаотичне склеювання будь-яких картинок і фото (хоча і таке можливо), у колажі ми намагаємося передати свої думки, відчуття. У кожному разі ми самі вирішуємо, що і в якій формі буде присутнє у колажі. Це може бути кілька фото після закордонного відпочинку, з екскурсій та шопінгу. Або найбільш яскраві моменти з першого дня народження дитини, з усіма конкурсами, іграми і частуваннями для гостей. Це можуть бути і просто картинки, що створюють настрій.

Що таке колаж

Спочатку колаж - це наклеєні на яку-небудь основу ілюстрації, малюнки, фотографії. У наш час, коли створення цифрової фотографії і користування комп'ютером стало звичною частиною життя, популярним стало створення фотоколажів.
 
І насправді - практично кожен може своїми руками зробити колаж. Потрібен лише комп'ютер, і головне, не обов'язково вміти користуватися складними програмами - це залишимо людям, які професійно займаються обробкою фотографій. Сучасні технології дозволяють робити колажі онлайн і відразу ж зберігати їх на свій комп'ютер. За допомогою онлайн-сервісів, як раз і призначених для швидкого склеювання фотографій, можна зробити красивий колаж всього в кілька натисків на мишу.

Як зробити колаж онлайн

Онлайн-сервіси - те, до чого звикаєш з перших хвилин. Це зручно, немає необхідності в установці програм для редагування фото. До того ж онлайн-редактор дозволяє працювати на будь-якому комп'ютері, що також є перевагою.

Серед сервісів по створенню колажів є безкоштовні, не потребують реєстрації. Безкоштовні і при цьому повноцінно виконують закладені в них функції. Один з таких CreateCollage.ru - зручний, з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і, що важливо, приємним для ока оформленням. Тут можна зробити колаж з фотографій онлайн, сервіс підкуповує своєю простотою. Продуманість кожної деталі не вимагає від користувача якихось особливих навичок для роботи з фотографіями. Потрібні тільки елементарні дії: з набору шаблонів для колажів вибрати потрібний, завантажити фото і картинки, красиво розмістити їх - і колаж готовий!

Що приваблює - простота і акуратність. Всього в три кроки отримуємо красивий колаж з декількох фотографій (можна використовувати до шести різних фото).На першому етапі пропонується вибрати шаблон для колажу - що цілком логічно. Вони дають можливість скласти різні комбінації з вертикальних і горизонтальних фотографій.
 

 
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 коммент.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
Posts RSSComments RSS
Back to top